Ху4 - український поп-панк Ху4 - український поп-панк
Форум сихівського поп-панк гурту Ху4

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

9 грудня. Благодійний рок-концерт
Перейти до сторінки 1, 2  далі

Нова тема   Відповісти    Ху4 - український поп-панк -> Наші виступи
Попередня тема :: Наступна тема  

Ви прийдете на концерт з іграшкою?
Так, звичайно!
77%
 77%  [ 7 ]
Певно нє
22%
 22%  [ 2 ]
А нашо?
0%
 0%  [ 0 ]
Я не йду, ацстой
0%
 0%  [ 0 ]
Всього голосів : 9

Автор Повідомлення
swyatik
Site Admin

ПовідомленняНаписане: 02 грудня, 2007, 02:16    Тема повідомлення: 9 грудня. Благодійний рок-концерт Відповісти цитуючи

В неділю, 9 грудня, в студентському клубі НУ "Львівська Політехніка"
(вул. Боя-Желенського 20) відбудеться “Рок-Збір” - концерт, метою якого є допомогти зібрати кошти та м'які іграшки для подарунків діткам Львова, до яких Миколай цього року може і не прийти. Організатором концерту є молодіжна громадська організація Молодіжний Націоналістичний Конгрес, за сприяння “Академії Української Молоді”, у рамках акції “Миколай про тебе не забуде”.

Кожна принесена мяка іграшка дає шанс виграти одну з багатьох постійних знижок до 30 % у молодіжних магазинах Львова (“Трактор”, “Устав”, “8 нота”, “Gorganu.com”), інтернет-кафе “Чорна Медея”, квитки в „Кінопалац” та інші подарунки.

На концерті співатимуть, тупцюватимуть і рватимуть струни від драйву такі гурти, як: Оратанія, Ху4, Далай-Лама, Червоне, Гравіцапа та Vox Populi. Іграшки та кошти, зібрані під час концерту буде передано на Фабрику Святого Миколая. Важливою є можливість за допомогою концерту залучити більшу кількість молоді до інших етапів акції.

Початок концерту о 18.00. Ціна квитка 12 грн.
Приходьте всі! Поєднайте приємне з корисним!
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 02 грудня, 2007, 03:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Arrow
питання: а самі учасники іграшки принесуть? чекаю на відповіді...
Малявка

ПовідомленняНаписане: 02 грудня, 2007, 13:41    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Arrow Хороша задумка!!!!
Минулого року сама брала участь в акції - з гарними (хоча б не страшними) іграшками з усіма очима, лапами, колесами і т.д. там дійсно напряг. Respect тому, хто це придумав. Arrow Arrow Arrow
oleksa
модератор

ПовідомленняНаписане: 02 грудня, 2007, 15:36    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Акція "Миколай про Тебе не забуде" справді хороша задумка. Безліч емоції та притколів: дітки яким 14-16 років, відкривають двері з словами "зара мля", приходиш в сім'ю а там замість 1 дитини -3 і тд.. Але акція спрвді потрібна.. беручи в ній участь розумієш скільки дітей, які по суті не мають дитинства Crying or Very sad
Що ж, перед концертом треба буде зайти в іграшковий Wink
P.S. Знаю навіть одну пару, які познайомилися під час неї, а через рік одружилися Smile

Малявка

ПовідомленняНаписане: 02 грудня, 2007, 18:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

oleksa
ГМ... гм-гм.. Very Happy давай не будемо згадувати всіх нюансів... Laughing Але ж було весело.

Острий і Квіточка - привіт!!! Exclamation Arrow
az
Xy4

ПовідомленняНаписане: 04 грудня, 2007, 14:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ja osobysto pidu na koncert bez igrawky...wos ne znaju....ce kanewno dobre,ale blin....
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Малявка

ПовідомленняНаписане: 04 грудня, 2007, 15:06    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

az написав:
ce kanewno dobre,ale blin....

а що стримує? як на мене, то це хороша ініціатива.
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 05 грудня, 2007, 02:12    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Жовтому буде дуже важко розстатися зі своїм ведмедиком, лялькою барбі, паровозиком і рештою Smile тому нічого він не принесе. жмот...
Burton
punk

ПовідомленняНаписане: 05 грудня, 2007, 02:43    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

sadik написав:
Жовтому буде дуже важко розстатися зі своїм ведмедиком, лялькою барбі, паровозиком і рештою тому нічого він не принесе. жмот...

тепер я знаю що було в тому наплечнику... Wink
він з ним всюди ходить...

http://burton15.multiply.com
http://law.uaforums.net

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 06 грудня, 2007, 03:05    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Burton
Very Happy Very Happy Very Happy
Savage
модератор

ПовідомленняНаписане: 09 грудня, 2007, 03:56    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ну і хто ж буде???

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 10 грудня, 2007, 05:29    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

і так, маленький звіт про концерт для тих, хто не був і для тих хто був, але швидше за мене пішов.
почалося все з того, що я дуже, ну дуже довго шукав місце проведення концерту (невеличкі технічні проблеми в розташувані певних об'єктів на території місиа Львова). тому коли я прийшов і відсояв в черзі 5 хвилин, то перша банда вже відлабала. тому я їх не побачив, а лише почув. це був Реквієм. вражень ніяких...
наступними виступали Гравіцапа. ці вже мені більше сподобалися. ще б славо розібрати про що він там співав... але в загальному гурт залишив по собі позитивні враження. класно грали...
далі на сцену вийшли vox populi. як на мене трохи серйозні дядьки з Жовкви, які грали такий собі мелодійний рок і не забивали голову всякою дурнею. сподобалася їхня пісня про жінку.
а після них на сцену вийшли ну просто боги і легенда львівської поп-панкової сцени ХУ4!!! як вони грали!!! а почали зі вступу. досить непогано, як на мене. і продовжили би далі в тому ж ритмі, якби не проблеми в Гуліча з шнуром. не склалося... використати паузу Юра вирішив з користю: проанонсував концерт 20-го числа. піарщик... владнавши всі технічні негаразди, ху4і почали грати знайомі їхнім фанатам пісні. почали з "Візи". досить драйвово вона звучала. гарно. наступною йшла пісня "Гарний день", яку вони чомусь вирішили присвятити Тарасу Петриненку і Ігорю Білозору як продвижникам української музики. дивний хід. та й в кінці пісні зіграли своє ноу-хау "ху4 гавно". не всі це зрозуміли. здивованих облич було безліч. після цього вони зіграли !Як літак". давно я її не чув. порадували мене виконананням (тут йде мова не про якість виконання, а саме про те, що вони її виконали). далі вони відіграли пісню, яка в мене асоці.ється лише з Гулічом - "Інтернет". вона пройшла в загальному ритмі виступу ху4ів і ніде нічим не відзначилася. закінчувати концерт ху4і надумали (так в них чомусь прийнято) піснею "Банда". відіграли і вже збирали свої шнури... та не тут то було!!! Святко залишив їх на сцені: куда спішите, хлопаки? а на біс? довелося їм зіграти ще й "Сихів" в новому виконані, яке ще не всі чули. і знов вони зіьралися втікати... та хіба так можна? вдячна львівська публіка і мега-стар вечора ведучий Святослав знов їх не відпустив. довелося бідолахам зіграти ще одну пісню, робоча назва якої "Мама". пісня гарна, але ще не дороблена. на цьому виступ ху4а і завершився...*
але не завершився сам концерт. після них на сцену вийшов гурт 4ерВоНе, які більшість позиціонують як емо. насправді це не так. і як сказав мені Юра, самі учасники себе емо-бандою не вважають. команда відіграла досить непогано, хоча їхній вокалістці дещо бракувало. але то таке. та й біда в тому, що самі ху4і і деякі їхні поплічники цього виступу не побачили, бо пішли, ну що ж...
після цього на сцену піднялась група-відкриття 2006 року (за словами Святіка, який процитував Вітю з АННИ) Далай Лама. ну що я можу сказати - не моє це... грають хлопці професійно, але я не готовий таке слухати. може інколи, але...
після їхнього виступу я покинув концерт. не було настрою і бажання залишатися там і надалі. тому як виступила Оратанія нічого сказати не можу...
З.І. забув додати, що під час виступу Ху4а в залі відбувався постійний слем, чого я не помічав при виступі інших команд. є чим пишатися!!!
З.І.І. подяка від мене Святославу, за те, що був організатором такого концерту, класним ведучим і за те, що запросив туди Ху4... Arrow
З.І.І.І. як мені стало відомо з достовірних джерел, Ху4і за участь в концерті отримали почесну грамоту. як і всі решта учасників концерту...
Малявка

ПовідомленняНаписане: 10 грудня, 2007, 12:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

sadik написав:
а після них на сцену вийшли ну просто боги і легенда львівської поп-панкової сцени ХУ4!!!

??? Тобі щось в них треба???
sadik написав:
хоча їхній вокалістці дещо бракувало

Laughing Razz

То хто був ведучим? Святко... Question

swyatik
Site Admin

ПовідомленняНаписане: 10 грудня, 2007, 13:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Малявка написав:
??? Тобі щось в них треба???

думаю, то садік цілком серйозно написав) Ху4 реально кльово відіграв і народ круто ковбасився! Так круто було хіба під Оратанію, але залишилося значно менше народу...

Малявка написав:
То хто був ведучим? Святко...

Так, я був ведучим) Embarassed

П.С. велике дякую Всім Ху4ам! Юрцу за консультації про апарат і за стійки (сорі шо я не покрутив Embarassed , але вже навчився!), Гулічу за комбік, Жовтому за транспортну допомогу і всім разом за тягання апаратуриSmile
Savage
модератор

ПовідомленняНаписане: 10 грудня, 2007, 14:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Фотки з вчорашнього концерту!

Як Юрєц назвав цю фотку-Імошнікі заздрять Юрцовій гітарі

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Ху4 - український поп-панк -> Наші виступи Ваш часовий пояс: GMT + 5 Годин
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

bigmir)net TOP 100

RSS Feed

Безкоштовні форуми від UAForums © 2006, 2007 TopUA.NET
Форуми розміщено на серверах TOPUA.NET Український рейтинг TOP.TOPUA.NET