Ху4 - український поп-панк Ху4 - український поп-панк
Форум сихівського поп-панк гурту Ху4

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Світлини Хучів, Хто має діліться.. Посміємося разом)))
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Нова тема   Відповісти    Ху4 - український поп-панк -> Ху4і
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
povar

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 12:13    Тема повідомлення: Світлини Хучів, Хто має діліться.. Посміємося разом))) Відповісти цитуючи

Як вам таке?

а таке або таке???

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
povar

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 12:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

так вони виглядяють перед виходом не сцену!!!!!!!!!!! Laughing
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
povar

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 12:19    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а так на сцені!!!!!!!!!!!!! Laughing
Догори
povar

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 12:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Догори
az
Xy4

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 16:15    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ogo povar,ty taki kruti foty majew:)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
povar

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 17:09    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

маю, і ше дофігіще інших маю Cool
Догори
Burton
punk

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 17:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

povar а фоткав то ж не ти.(((( хоч би копірайт ставив... Wink потім тоже шось залию..

http://burton15.multiply.com
http://law.uaforums.net

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
povar

ПовідомленняНаписане: 18 жовтня, 2007, 18:28    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а фоткав то ти моїм фотіком!!!!
ладно не дуйся, просто тре шоб їх народ бачив!!!
Догори
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 21 жовтня, 2007, 03:34    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

модну фотку, яку виставив Жовтий зробив я!!! честь мені і хвала. там ще багато таких має бути. правда я класний? Embarassed
oleksa
модератор

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня, 2007, 06:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

До вашої уваги підбірка усмішок наших героїв Exclamation
Чарівна природня посмішка або гарний стоматолог, поки холостий - Жовтан Very Happy

А тепер дівчата намагайтеся встояти на ногах, бо зараз на сцені демон басла і жіночого серця - Гуліч Arrow

Ну і звичайно неперевершений - Юра.. довгі ночі на чужині з яким, назавжди залишились в моїй пам'яті Embarassed

Змінено: oleksa (22 жовтня, 2007, 14:02)
Догори
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня, 2007, 13:26    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а як вам така фотка. тут не тільки хуч. але вона памятна для учасників донецького рейду Crying or Very sad це тимчасова зупинка в дніпропетровську. ех, хороші часи були!!! Arrow
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня, 2007, 13:33    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

а ще подивився на фотки від Олекси. я завжди знав, що хуч - пацаваті і хтиві створіння Very Happy ну ви тільки подивіться на них справжніх і без гриму...
swyatik
Site Admin

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня, 2007, 15:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

sadik написав:
а як вам така фотка. тут не тільки хуч. але вона памятна для учасників донецького рейду це тимчасова зупинка в дніпропетровську. ех, хороші часи були!!!

сцуко, оті всі хами (Жовтий, Садік, Юрєц і Гуліч) п"ють бліна МІЙ квас в пузатій хаті! який я купив ледь не за останні свої капійоси!
Evil or Very Mad Very Happy да, правильно садік сказав.. Данєцк то був жиир...
Burton
punk

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня, 2007, 16:14    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

oleksa васса...фотка гуліча...вопше ульот....я чуть сам не закохався... Cool Laughing Laughing Surprised
а юрєц смахує на Джима Керрі... Laughing гумолиций.. Very Happy
а жовтий на чебурашку...))) Razz

http://burton15.multiply.com
http://law.uaforums.net

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
sadik
boy

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня, 2007, 19:44    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

закидайте решта фоток. буде з чого погнати холодними довгими вечорами... Laughing
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Ху4 - український поп-панк -> Ху4і Ваш часовий пояс: GMT + 5 Годин
Перейти до сторінки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Сторінка 1 з 7

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі

bigmir)net TOP 100

RSS Feed

Безкоштовні форуми від UAForums © 2006, 2007 TopUA.NET
Форуми розміщено на серверах TOPUA.NET Український рейтинг TOP.TOPUA.NET